Sugeng rawuh ing situs web!

Babagan Kita

PROFIL PERUSAHAAN

    GD_07 PM3

Golden Paper Company Limited didegake kanthi kantor pusat ing Hong Kong sing dadi pusat perdagangan, pembiayaan lan pengiriman internasional. Bisnis Golden Paper Company Limited kalebu pulp, kertas lan produk kertas. The Golden Paper (Shanghai) Co., Ltd, Qingdao Golden paper Co., Ltd lan Nanchang golden paper Co., Ltd. Spesialis ing industri kertas.

PAWARTA

news01

INSTRUKSI PRODUK LEMBAR PAKET Panganan

SERI KADAN PEMASAN PANGAN: Papan kemasan panganan utamane nyakup papan cangkir cangkang / kertas pangkalan cangkir tanpa lapisan, Papan cangkir cangkir Tunggal utawa dobel, papan kelas panganan GC1 / Papan Panganan, Papan kemasan Cair / LEMBAR CUPSTOCK UNCOAT Cangkir tanpa lapisan ...

PRODUCT INSTRUCTION OF PRINTING PAPER
SERI PAPER PRINTING Kertas cetak utamane nyakup kertas seni / kertas couche C1s / C2 ,, papan seni c2s / papan seni akeh, kertas offset / kertas obligasi, kertas tanpa karbon / kertas NCR, ...
PRODUCT INSTRUCTION OF PACKAGING PAPER BOARD
PACKAGING PAPER BOARD SERIES: Kertas kemasan utamane kalebu papan cory gadhing / FBB, FBB akeh, GC1, GC2, papan abu-abu, papan testliner ndhuwur putih, kertas liner kraft, papan duplex abu-abu / punggung ...

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita