Sugeng rawuh ing situs web!
banner

PAPER KRAFT BROWN / KRAFT BOARD

Katrangan singkat:


  • Nomer Model: Papan Kertas Kraft / Kertas Kraft Coklat Coklat
  • Bahan: Pulp Daur Ulang 100%
  • Jeneng: Kertas Emas
  • Sertifikasi: SGS, ISO, FSC, FDA lsp
  • Lokasi asal: Cina
  • Packing: Ing Roll
  • Ketentuan Pembayaran: L / C, T / T, Western Union, Paypal, Dhuwit Gram
  • Wektu Pangiriman: 10-30 dina
  • Kapasitas produksi: 50000 ton saben wulan
  • Detail Produk

    Tag Produk

    Info Dhasar

    Produk Kertas Kraft
    Materi Pulp daur ulang 100%
    Ukurane  jembaré> 600mm kanthi ukuran gulungan. Lan ukuran khusus
    Bobot 70-200gsm
    Pengepakan Ing muter 
    Muat qty 15-17 ton saben 20GP; 25-26 ton per 40GP
    Conto Sampel A4 gratis lan conto ukuran sing disesuaikan   

    Rincian Kemasan

    Reels: Film BOPP dibungkus palet kayu sing kuwat, utawa miturut kebutuhan klien

    Lamaran

    Bungkus Kadho, Amplop Tas Tangan lsp.

    Napa milih kita

     Balesan cepet kanggo intraday panjaluk sampeyan. Ora tundha.

     Pangiriman cepet kanthi kualitas apik. Ora tundha.

     Sikap cepet lan kauntungan kanggo ngatasi masalah. Ora tundha.

     Teknologi Tinggi lan produksi lan mesin pemotong paling canggih kanggo njamin kualitas

     Pengiriman cepet supaya kargo bisa dituju ing gudang.

    Lokakarya

    3
    4
    1
    2
    4
    3
    2
    1

    Tanya Jawab

    1. Pabrik sampeyan ing endi?

    Kita pabrik sing dununge ing provinsi Shandong.

    2. Apa lini bisnis sampeyan?

    Kita khusus ing kertas kantor, nyetak & kertas paket.

    3. Kepiye cara njupuk conto?

    Sampel gratis kasedhiya. Nyedhiyakake nomer akun Fedex / TNT / DHL / UPS lsp. 

    4. Kepiye babagan wektu pangiriman?

    Simpenan: udakara seminggu

    Pesenan normal: 15-30 dina

    5. Ngundhuh port?

    Pelabuhan Qingdao 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk

    Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita