Sugeng rawuh ing situs web!
banner

Papan Gading C1S / FBB

  • C1S IVORY BOARD/FBB/FOLDING BOX BOARD

    C1S IVORY BOARD / FBB / FOLDING BOX BOARD

    Jeneng Info Dhasar Kertas FBB / Papan Kertas / Papan Kertas / Papan C1S / Papan Kemasan / Papan Putih / Kertas Foldcote / Papan Gading / C1S FBB Papan Pelapisan Warna Putih Putih Papan 90% Bahan 100% Dasar Pulp Virgin Berat 170g, 190g, 200g, Jumlah Pesanan: 210g, 230g, 250g, 270g, 300g, 350g, 400g Pesenan: 500 Ton Metrik) C1S Gading ...

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita