Sugeng rawuh ing situs web!
banner

Papan Seni C2S

  • C2S ART BOARD/HIGH BULK C2S ART BOARD

    LEMBAR SENI C2S / LEMBAR SENI C2S ART BOARD

    Info Dhasar Dhasar Papan Kertas / Papan Dilapisi / Papan Seni Akeh / Dhuwur Papan Bulk / Papan Plutisan Akeh Warna Dhuwur Papan Pelapisan Putih Berat Badan 180gsm-400gsm Paket Transportasi ing sheet / Ukuran Reel > 600mm ukuran rol utawa ukuran sampeyan Gunakake Kertas Cetak Kustomisasi logo Khusus (Pesenan Min: 500 Ton Metrik); Kemasan khusus (Jumlah Pesanan: 500 Ton Metrik) Rincian Kemasan 1. Gulungan: Film BOPP dibungkus ing palet kayu sing kuwat, utawa miturut ...

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita