Sugeng rawuh ing situs web!
banner

LEMBAR SENI C2S / LEMBAR SENI C2S ART BOARD

Katrangan singkat:


  • Nomer Model: Papan Seni / Papan Seni Dilapisi / Papan Kertas C2S / Papan Kertas
  • Bahan: 100% Pulp kayu Perawan
  • Jeneng: Kertas Emas
  • Sertifikasi: SGS, ISO, FSC, FDA lsp
  • Lokasi asal: Cina
  • Packing: Paket gulung, sheet lan ream
  • Ketentuan Pembayaran: L / C, T / T, Western Union, Paypal, Dhuwit Gram
  • Wektu Pangiriman: 10-30 dina
  • Kapasitas produksi: 30000 ton saben wulan
  • Detail Produk

    Tag Produk

    Info Dhasar

    Jeneng  Papan Kertas / Papan Dilapisi / Papan Seni Akeh / Dhuwur Papan Akeh / Papan Pelapis Akeh
    Werna Putih
    Pelapisan Papan dilapisi
    Bobot Dasar 180gsm-400gsm
    Paket Transportasi Ing sheet / Ing Reel
    Ukurane 600mm ukuran rol utawa ukuran sampeyan
    Gunakake Kertas cetak
    Kustomisasi Logo khusus (Pesenan Min: 500 Ton Metrik); Kemasan khusus (Pesenan Min: 500 Ton Metrik)

    Rincian Kemasan

    1. Gulungan: Film BOPP dibungkus palet kayu sing kuwat, utawa miturut kebutuhan klien

    2. Lembar: paket-100 lembar ream dibungkus nganggo kertas kraft dilapisi PE sing kuat, dibungkus film, dikemas ing palet kayu kanthi pelindung sudut

    Lamaran

    • Kertu bisnis sing apik, kertu panganten, kertu undhangan, lsp.         

    • Cover Buku

    • Tag kaya tag sandhangan, label sepatu, lsp.

    • Kothak kelas dhuwur kayata kothak obat, kothak kosmetik, kothak wangi, kothak sepatu, lsp. 

    Napa milih kita

    • Kualitas paling apik, paling cocog kanggo nggawe majalah, gambar warna, sampul notebook lan liya-liyane.

    • Sikap cepet lan kauntungan kanggo ngatasi masalah. Ora tundha.

    • SGS, FDA, FSC, ISO lan liya-liyane sing disertifikasi kita minangka pemasok sing bisa dipercaya.

    • Kertas bermutu sing apik kanthi kemasan sing kuat kanggo nglindhungi.

    • Jumlah kontainer ekspor entuk barang sing apik kanggo perusahaan pelayaran.

    Lokakarya

    3
    4
    1
    2
    4
    3
    2
    1

    Tanya Jawab

    1. pabrik pundi?

    Kita pabrik sing dununge ing provinsi Shandong.

    2. Apa lini bisnis sampeyan?

    Kita khusus ing kertas kantor, nyetak & kertas paket.

    3. Apa kaunggulan perusahaan sampeyan tinimbang supplier liyane?

    Yen sampeyan milih kita dadi mitra, sampeyan bakal nemokake tim luwih profesional lan syarat pembayaran lan wektu pangiriman luwih murah lan luwih cepet tinimbang liyane

    4. Negara sing ngekspor menyang negara endi?

    Kita bisnis karo pelanggan saka kabeh penjuru jagad, kita wis nggawe bisnis sing sukses karo pelanggan saka Asia, Eropa, Amerika Selatan, Timur Tengah, Afrika, Amerika Selatan, Australia, Asia Tenggara lsp

    5. Kepiye cara njupuk conto?

    Sampel gratis kasedhiya. Nyedhiyakake nomer akun Fedex / TNT / DHL / UPS lsp.

    6. Kepiye babagan wektu pangiriman?

    Simpenan: udakara seminggu

    Pesenan normal: 15-30 dina


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk

    Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita