Sugeng rawuh ing situs web!
banner

PAPER KARBONLES / PAPER NCR / PAPER OTOMATIS

Katrangan singkat:


  • Nomer Model: Kertas CB / Kertas CFB / Kertu CF
  • Bahan: 100% Pulp Kayu Perawan
  • Jeneng: Kertas Emas
  • Sertifikasi: SGS, ISO, FSC, FDA lsp
  • Lokasi asal: Cina
  • Packing: Paket gulung, sheet lan ream
  • Ketentuan Pembayaran: L / C, T / T, Western Union, Paypal, Dhuwit Gram
  • Wektu Pangiriman: 15-30 dina
  • Kapasitas produksi: 20000 saben wulan
  • Detail Produk

    Tag Produk

    Info Dhasar

    Produk 50G Kertas NCR / Lembar Kertas NCR / Kertas Reel NCR / Kertas Autokopi
    Werna Putih, Pnk, Biru, Kuning, Ijo
    Materi 100% Pulp Kayu Prawan / Pulp Campuran
    Bobot Dasar 40gsm-80gsm
    Paket Transportasi Ing sheet / Ing Reel
    Ukurane 610 * 860mm, 700 * 1000mm, 700mm, 880mm, 889mm ing rol. Lan ukuran khusus
    Gunakake Kertas kantor
    Kustomisasi Logo khusus (Pesenan Min: 500 Ton Metrik); Kemasan khusus (Pesenan Min: 500 Ton Metrik)

    Rincian Kemasan

    1. Gulungan: Film BOPP dibungkus palet kayu sing kuwat, utawa miturut kebutuhan klien

    2. Lembar: paket ream-500 lembar kebungkus kertas PE kraft dilapisi PE, film dibungkus, dikemas ing palet kayu kanthi pelindung sudut

    Lamaran

    Kertas cetak komputer, cetak voucher ,, tagihan invoice, kertas komersial ing bidang finansial, pejabat pajak, ekspres, komunikasi, perbankan, asuransi lan area bisnis umum.

    Napa milih kita

    • Sikap cepet lan kauntungan kanggo ngatasi masalah. Ora tundha.

    • Teknologi Tinggi lan produksi lan mesin pemotong paling canggih kanggo njamin kualitas

    • Pengiriman cepet supaya kargo bisa dituju ing gudang kanthi cepet.

    Lokakarya

    3
    4
    1
    2
    4
    3
    2
    1

    Tanya Jawab

    Apa sampeyan pabrik utawa perusahaan dagang?

    We are pabrik. Sugeng rawuh ing pabrik kanggo ngunjungi yen sampeyan ana ing China.

    Apa aku bisa njaluk conto?

    Ya, mesthine. Kita bisa menehi conto kanthi gratis, nanging kurir

    Kepiye carane bisa entuk tawaran sampeyan?

    Pis ngabari babagan GSM, UKURAN, WARNA, PENGGUNAAN AKHIR utawa foto liyane kanggo nawarake

    Apa sampeyan bisa ngasilake makalah kanthi warna lan ukuran?

    Ya, Sugeng Rawuh kanggo ngirim conto


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita