Sugeng rawuh ing situs web!
banner

Papan Dupleks Kanthi Punggung Grey

  • DUPLEX BOARD WITH GREY BACK/WHITE COATED BOARD

    DUPLEX BOARD WITH GRAY BACK / WHITE COATED BOARD

    Info Dhasar Papan Dupleks Produk / Papan Kertas Dulpex / Papan Dupleks Dilapisi Pulp Bahan Abu-abu Daur Ulang Ukuran Lebar> 600mm ukuran gulungan atau 889 * 1194.787 * 1092.880 * 730.700 * 1000. Lan ukuran khusus Bobot 200g, 250g, 300g.350g, 400g, 450g, 500g Keputihan> 87% Packing In roll utawa Ing sheet palet utawa Ing ream dibungkus Load qty 15-17 Ton per 20GP; 25 Ton Saben 40GP Sampel A4 Sampel gratis, lan sampel ukuran Cupstock Paper sing disesuaikan karo Rincian Kemasan Gulung 1. Gulungan: B ...

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita