Sugeng rawuh ing situs web!
banner

Papan Kemasan Pangan

  • UNCOATED CUPSTOCK BASE PAPER

    PAPER BASE CUPSTOCK BANYAK

    Info Dasar Kertas Cupstock Produk Ing Gulung / Kertas Cangkir / Kertas / Bahan Pangan / Bahan Kertas Cuostock 100% Pulp Kayu Ukuran 700 * 1000 889 * 1194.787 * 1092.880 * 730, utawa jembaré> 600mm kanthi ukuran gulungan. Ukuran sing dikustomisasi Bobot 170-350g Keputihan 77% -82% Packing in roll / In sheet Load qty 13-15 Ts Per 20GP; 25 Ts Per 40GP Sampel A4 Sampel Sampel gratis lan ukuran sampel Kertas Cupstock Ing Rincian Kemasan Gulung Film PE dibungkus, 4 pelindung, baled ing kayu sing kuwat ...
  • LIQUID PACKAGING BOARD/LPB/BEVERAGE PAPER

    LEMBAR PENGEMASAN CECAIR / LPB / PAPER MINUMAN

    Info Dasar Papan Kemasan Cair Produk / Kertas / Papan // Bahan Kertas Susu Kotak 100% pulp kayu berkualitas Tinggi Ukuran 889 * 1194.787 * 1092.880 * 730.700 * 1000 utawa jembaré> 600mm kanthi ukuran gulungan. Lan ukuran khusus Bobot 190g-335g Keputihan PS: 81.0% Packing In roll Load qty 13-15 Ton per 20GP; 25 Ton Saben 40GP Sampel A4 Sampel gratis lan ukuran sampel sampel Kemasan Cair Plastik Rincian Kemasan Gulungan: Film BOPP dibungkus ing palet kayu sing kuwat, utawa ...
  • PE COATED CUPSTOCK PAPER/PE COATED BOARD

    PE COPED CUPSTOCK PAPER / PE COATED BOARD

    Info Dasar Produk Kertas Dasar Cangkir PE / Kertas PE Dilapisi PE / Bahan Kertas Cangkir PE & Ganda 100% Pulp Kayu Ukuran 700 * 1000 889 * 1194.787 * 1092.880 * 730, utawa jembaré> 600mm kanthi ukuran gulungan. ukuran khusus uga bisa ditampa. Bobot 170-350g Kertas Dasar, PE Single 12-20gsm, Whitening PE 24-32gsm Keputihan Pack78% Pengemasan Biasane gulung. Ing sheet uga bisa ditampa. Muat qty 13-16 ton saben 20FT; 25 ton per 40FT Sampel A4 Sample gratis lan ukuran ukuran sampel LWC Pap ...

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita