Sugeng rawuh ing situs web!
banner

FFB GC1 Akeh Akeh

  • HIGH BULK FBB/GC1/GC2/HIGH BULK COATED BOARD

    FBB / GC1 / GC2 / BOOL COATED BULK TINGGI

    Info Info Produk Papan Plastik Fold Massal Tinggi / Bahan FBB GC2 Akeh 100% pulp kayu prawan Ukuran 889 * 1194,787 * 1092,640 * 900,700 * 1000 utawa jembaré> 600mm kanthi ukuran gulungan. Lan ukuran khusus 200gsm Bobot, 215gsm, 235gsm, 250gsm, 270gsm, 300gsm, 325gsm, 350gsm Keputihan 85% -90% Packing In roll, Ing sheet palet, Ing ream kebungkus Beban qty 14-16 ton saben 20GP; 25 ton per 40GP Sampel A4 Sample gratis lan ukuran sampel sampel Duplex Board Putih Bali Rincian Kemasan Ing ...

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita