Sugeng rawuh ing situs web!
banner

Kertas NCR / PAPER / CB PAPER / CFB PAPER / CF PAPER / NCR PRINTING PAPER

Katrangan singkat:


  • Nomer Model: Kertas NCR Tanpa Karbon
  • Bahan: 100% Pulp Kayu Perawan
  • Jeneng: Kertas Emas
  • Sertifikasi: SGS, ISO, FSC, FDA lsp
  • Lokasi asal: Cina
  • Packing: Paket gulung, sheet lan ream
  • Ketentuan Pembayaran: L / C, T / T, Western Union, Paypal, Dhuwit Gram
  • Wektu Pangiriman: 15-30 dina
  • Kapasitas produksi: 20000 saben wulan
  • Detail Produk

    Tag Produk

    Info Dhasar

    Produk

    50G Kertas NCR / Lembar Kertas NCR / Kertas Reel NCR / Kertas Autokopi

    Werna

    Putih, Pnk, Biru, Kuning, Ijo

    Materi

    100% Pulp Kayu Prawan / Pulp Campuran

    Bobot Dasar

    40gsm-80gsm

    Paket Transportasi

    Ing sheet / Ing Reel

    Ukurane

    610 * 860mm, 700 * 1000mm, 700mm, 880mm, 889mm ing rol. Lan ukuran khusus

    Gunakake

    Kertas kantor

    Kustomisasi

    Logo khusus (Pesenan Min: 500 Ton Metrik); Kemasan khusus (Pesenan Min: 500 Ton Metrik)

    Rincian Kemasan

    1. Gulungan: Film BOPP dibungkus palet kayu sing kuwat, utawa miturut kebutuhan klien

    2. Lembar: paket ream-500 lembar kebungkus kertas PE kraft dilapisi PE, film dibungkus, dikemas ing palet kayu kanthi pelindung sudut 

    Lamaran

    Cocog kanggo printer pos, mesin kasir, cetakan voucher, tujuan konversi wujud terus-terusan, tagihan tagihan, kertas komersial ing bidang finansial, pejabat pajak, ekspres, komunikasi, perbankan, asuransi lan area bisnis umum.

    Napa milih kita

    1. Syarat pambayaran Nomotot ing TT, LC, DP, DA kanggo ndhukung kabeh klien.

    2. Sampel siap bisa dikirim langsung sawise panjaluk kliwat.

    3.SGS, FDA, FSC, ISO lan liya-liyane sing disertifikasi kita minangka pemasok sing bisa dipercaya.

    4. Kertas bermutu sing apik kanthi kemasan sing kuat kanggo nglindhungi.

    5. Kontainer ekspor volume akeh entuk barang sing apik karo perusahaan pelayaran.

    Lokakarya

    3
    4
    1
    2
    4
    3
    2
    1

    Tanya Jawab

    1. Apa sampeyan pabrik utawa perusahaan dagang?

    We are pabrik. Sugeng rawuh ing pabrik kanggo ngunjungi yen sampeyan ana ing China.

    2. Apa aku bisa njupuk conto?

    Ya, mesthine. Kita bisa menehi conto kanthi gratis, nanging kurir

    3. Kepiye carane bisa entuk tawaran sampeyan?

    Pis ngabari babagan GSM, UKURAN, WARNA, PENGGUNAAN AKHIR utawa foto liyane kanggo nawarake

    4. Apa sampeyan bisa ngasilake makalah kanthi warna lan ukuran?

    Ya, Sugeng Rawuh kanggo ngirim conto


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk

    Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita