Sugeng rawuh ing situs web!
banner

Kertas Cetak

  • NCR/PAPER/CB PAPER/CFB PAPER/CF PAPER/NCR PRINTING PAPER

    Kertas NCR / PAPER / CB PAPER / CFB PAPER / CF PAPER / NCR PRINTING PAPER

    Info Dhasar Produk 50G Kertas NCR / Lembar Kertas NCR / Kertas Kertas NCR / Kertas Autokopi Warna Putih, Pnk, Biru, Kuning, Bahan Hijau 100% Pulp Kayu Virgin / Campuran Pulp Campuran Berat 40gsm-80gsm Paket Transportasi dalam lembar / Ukuran Reel 610 * 860mm, 700 * 1000mm, 700mm, 880mm, 889mm ing rol. Lan ukuran khusus Gunakake logo Kustomisasi Kertas Kantor (Pesenan Min: 500 Ton Metrik); Kemasan khusus (Pesanan Min: Pesanan: 500 Ton Metrik) Rincian Kemasan 1. R ...
  • C1S/C2S ART PAPER/COATED ART PAPER/COUCHE PAPER

    PAPER ART C1S / C2S / PAPER ART COATED / PAPER COUCHE

    Info Dhasar Jeneng Kertas Seni C2S / Kertas Seni Glossy / Kertas Seni Matt // Kertas Dilapisi / Kertas Glossy / Kertas Seni / Kertas Dilapisi / Kertas Kertas Kertas Dilapisi Warna Kertas Putih Dilapisi Padhang Kertas 90-95% Bahan 100% Dasar Pulp Virgin Berat 80gsm, Minimal : 50 ...
  • WOODFREE OFFSET PAPER/BOND PAPER

    PAPER OFFSET WOODFREE / PAPER BOND

    Info Dhasar Produk Kertas Cetak Offset Woodfree / Kertas Cetak Offset / Kertas Putih / Bahan Kertas Offset Tanpa Lengket 100% pulp kayu kualitas tinggi Ukuran 889 * 1194.787 * 1092.880 * 730.700 * 1000 utawa jembar> 600mm kanthi ukuran rol. Lan ukuran khusus Bobot 52g, 55g, 60g, 70g, 80g, 90g, 100,120,140g, 160g, 180g, 200g, 230g Keputihan 92% -108% Packing In roll utawa Ing sheet palet utawa Ing ream kebungkus Load qty 16-18 ton per 20GP; 25 ton saben 40GP Sampel A4 Sample gratis lan ukuran ukuran khusus ...

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita