Sugeng rawuh ing situs web!
banner

Papan Grey Putih Tunggal

  • WHITE GREY BOARD/GREY BOARD/CPOATED GREY BOARD

    LEMBAR GREY PUTIH / LEMBAR GREY / LEMBAR GREY CPOATED

    Info Produk Produk Papan Abu-abu Putih / Papan chip Abu-abu Bahan Pulp Recycle Ukuran 600 * 9000mm, 700 * 1000 utawa jembar> 600mm kanthi ukuran rol. Lan ukuran khusus Bobot 300gsm, 350gsm, 400gsm, 450gsm, 500gsm, 600gsm, 700gsm, 800gsm, 900gsm, 1000gsm, 1200-2100gsm. Packing In roll, Ing sheet palet Muat qty 12 ton per 20GP; 25 ton per 40GP Sample A4 Sample gratis lan ukuran sampel sampel LWC Kertas Rincian Kemasan Ing gulung Ing sheet palet Ing ream kebungkus Dibungkus karo kertas kraft, film PE dibungkus ...

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita