Sugeng rawuh ing situs web!
banner

PAPER BASE CUPSTOCK BANYAK

Katrangan singkat:


  • Nomer Model: Kertas Cupstock / Piala Kertas Cupstock / Piala Kertas
  • Bahan: Pulp Perawan 100%
  • Jeneng: Kertas Emas
  • Sertifikasi: SGS, ISO, FSC, FDA lsp
  • Lokasi asal: Cina
  • Packing: Paket gulung, sheet lan ream
  • Ketentuan Pembayaran: L / C, T / T, Western Union, Paypal, Dhuwit Gram
  • Wektu Pangiriman: 15-30 dina
  • Kapasitas produksi: 50000 ton saben wulan
  • Detail Produk

    Tag Produk

    Info Dhasar

    Produk Kertas Cupstock Ing Gulung / Kertas Cangkir / Kertas / Bahan Pangan / Kertas Cuostock
    Materi 100% Pulp Kayu Perawan
    Ukurane 700 * 1000 889 * 1194,787 * 1092,880 * 730, utawa jembaré> 600mm kanthi ukuran gulungan. Ukuran sing dikustomisasi 
    Bobot 170-350g 
    Keputihan 77% -82%
    Pengepakan ing gulung / Ing sheet
    Muat qty 13-15 Ts Saben 20GP; 25 Ts Saben 40GP  
    Conto Sampel ukuran A4 Sampel gratis lan khusus   

    Kertas Cupstock Ing Rincian Kemasan Gulung

    Film PE dibungkus, pelindung 4 sudhut, baled ing palet kayu sing kuwat.

    Lamaran

    Cangkir, bungkus panganan lan tas panganan ngonversi aplikasi

    Napa milih kita

    Kertas Emas utamane nawakake kertas salinan, kertas offset, kertas seni, papan gadhing, kertas tanpa karbon, kertas warna lan kertas LWC. Kertas Emas ing Shanghai, Beijing, Guangzhou, Jinan, Wuhan, Nanjing lan ibu kota liyane wis nyiyapake kantor penjualan , lan nggawe jaringan pemasaran lan saluran penjualan sing akeh. Kanggo bisnis internasional, Golden Paper raket kerja sama karo kantor pusat Hong Kong, nangani rincian impor pulp lan ekspor kertas.

    Kertas Emas wis sukses ngakses pirang-pirang pasar ing saindenging jagad. Bolivia, Peru, Kolombia, Haiti, lsp ing Amerika Selatan lan Tengah. Rusia, Makedonia, Portugal, lsp ing Eropa. Tanzania, Nigeria, Kamerun, lsp ing Afrika. Saudi Arabia, Bahrain, Dubai, lsp. Ing Timur Tengah. Kazakhstan, Uzbekistan, Thailand, lsp, ing Asia Tengah lan Kidul. Uga nyedhiyakake akeh pelanggan merek kayata METRO, WAL-MART K-MART, ES-POWER lan pelanggan lan distributor liyane akeh bagean ing supermarket pungkasan lan pabrik percetakan ing tembung kasebut.

    Lokakarya

    3
    4
    1
    2
    4
    3
    2
    1

    Tanya Jawab

    Apa sampeyan pabrik utawa dagang comapny?

    Ya, kita duwe pabrik papan kertas dhewe kanggo ngasilake papan.

    Kepiye carane bisa njupuk conto?

    Kita nyedhiyakake sampel gratis. Bakal dikirim liwat kurir menyang sampeyan.

    Wis pirang-pirang dina sampel bakal rampung?

    Umume 1-2 dina kanggo conto nglumpukake.

    Kepiye sampeyan bisa njamin kualitas?

    Tansah conto sadurunge produksi sadurunge produksi massal;
    Inspeksi final sadurunge dikirim;

    Apa sertifikasi sing sampeyan duwe?

    Kita duwe sertifikasi FSC, SGS, ISO, FDA.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk

    Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita