Sugeng rawuh ing situs web!
banner

C1S IVORY BOARD / FBB / FOLDING BOX BOARD

Katrangan singkat:


  • Nomer Model: Papan Dilapisi / Papan Kertas Dilapisi / Kertas Papan Dilapisi / Papan FBB
  • Bahan: Pulp Perawan 100%
  • Jeneng: Kertas Emas
  • Sertifikasi: SGS, ISO, FSC, FDA lsp
  • Lokasi asal: Cina
  • Packing: Paket lembar / paket ream / in roll
  • Ketentuan Pembayaran: T / T, Paypal, Dhuwit Gram L / C, Western Union
  • Wektu Pangiriman: 20-30 dina
  • Kapasitas produksi: 50000 ton saben wulan
  • Detail Produk

    Tag Produk

    Info Dhasar

    Jeneng Kertas FBB / Papan Kertas / Papan Kertas / Papan C1S / Papan Kemasan / Papan Putih / Kertas Foldcote / Papan Gading / C1S FBB
    Werna Putih
    Pelapisan Papan dilapisi
    Keputihan 90%
    Materi Pulp Perawan 100%
    Bobot Dasar 170g, 190g, 200g, 210g, 230g, 250g, 270g, 300g, 350g, 400g
    Paket Transportasi Ing sheet / Ing Reel
    Ukurane 600mm ukuran rol utawa ukuran sampeyan
    Gunakake Papan Percetakan
    Kustomisasi Logo khusus (Pesenan Min: 500 Ton Metrik); Kemasan khusus (Pesenan Min: 500 Ton Metrik)

    Rincian Kemasan Papan Gading C1S

    Logo khusus (Pesenan Min: 500 Ton Metrik)

    Kemasan khusus (Pesenan Min: 500 Ton Metrik)

    Katrangan Produk

    Ing muter

    Ing sheet palet

    Ing ream kebungkus

    Bungkus kertas kraft, film PE sing dibungkus, pelindung 4 sudhut, baled ing palet kayu sing kuwat

    Lamaran

    Kertu ucapan, kertu jeneng, buku, sampul majalah, label barang, kothak obat, kothak komik, tas kertas lan paket lan percetakan liyane.

    Napa milih kita

    1. Luwih saka 1000 pelanggan ing saindenging jagad milih produk lan tetep sambat kurang saka 0,5%.

    2. Luwih saka 10 taun produksi lan pengalaman ekspor kanggo njaga kualitase lan layanan sing apik.

    3. Syarat pambayaran Nomotot ing TT, LC, DP, DA kanggo ndhukung kabeh klien.

    4. Sampel siap bisa dikirim langsung sawise panjaluk kliwat.

    Lokakarya

    3
    4
    1
    2
    4
    3
    2
    1

    Tanya Jawab

    Apa sampeyan pabrik utawa dagang comapny?

    Ya, kita duwe pabrik papan kertas dhewe kanggo ngasilake papan.

    Kepiye carane bisa njupuk conto?

    Kita nyedhiyakake sampel gratis. Bakal dikirim liwat kurir menyang sampeyan.

    Wis pirang-pirang dina sampel bakal rampung?

    Umume 1-2 dina kanggo conto nglumpukake.

    Kepiye babagan wektu pangiriman?

    Simpenan: udakara seminggu

    Pesenan normal: 15-30 dina

    Ngundhuh port?

    Pelabuhan Qingdao

    Apa sampeyan mriksa produk sing wis rampung?

    - Ya. Kita yakin kualitas ora ana gandhengane karo sampeyan. Dadi, kabeh produksi nggunakake sistem DCS lan QCS canggih, kanthi otomatis lan dikontrol nganggo komputer kaping pirang-pirang.

    Apa sertifikasi sing sampeyan duwe?

    Kita duwe sertifikasi FSC, SGS, ISO, FDA.

    Apa kapasitas produksi sampeyan?

    Output saben wulan pabrik udakara 8000-10000 Ton.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk

    Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita