Sugeng rawuh ing situs web!
banner

Produk

  • HIGH BULK FOLDING BOX BOARD/GC1/GC2

    BOX BOX BOX BOX BOX / GC1 / GC2

    Info Info Produk Papan Plastik Fold Massal Super Bahan / GC1 / GC2 / Bahan Papan Gading Massal Tinggi 100% pulp kayu berkualitas Tinggi Ukuran 889 * 1194.787 * 1092.880 * 730.700 * 1000 utawa jembar> 600mm kanthi ukuran rol. Lan ukuran khusus Bobot 205gsm, 220gsm, 235gsm, 255gsm, 275gsm, 305gsm, 330gsm, 355gsm Keputihan 90% -92% Packing In roll, Ing sheet palet, Ing ream kebungkus Load qty 15 ton saben 20GP; 25 ton saben 40GP Sampel A4 Sample gratis lan ukuran sampel sampel LWC Kertas Rincian Kemasan Ing gulung Ing palet ...
  • GREY BOARD/CHIP BOARD/BOX BOARD

    Papan GRAY / BOARD CHIP / BOX BOARD

    Info Dasar Produk Papan Papan Abu-abu Kertas / Papan / Kertas / Bahan Papan Chip Abu-abu Recycle pulp Ukuran 600 * 9000mm, 700 * 1000 utawa jembar> 600mm kanthi ukuran gulungan. Lan ukuran khusus Bobot 300gsm, 350gsm, 400gsm, 450gsm, 500gsm, 600gsm, 700gsm, 800gsm, 900gsm, 1000gsm, 1200-2100gsm. Kemasan 0.49mm-3.5mm Packing In roll, Ing sheet pallet Muat qty 12 ton per 20GP; 25 ton per 40GP Sampel A4 Sample gratis lan ukuran sampel sampel Duplex Board Putih Bali Rincian Kemasan Ing gulung Ing palet ...
  • WHITE TOP TESTLINER BOARD/WTL

    PAPAK TESTLINER TOP PUTIH / WTL

    Info Produk Produk Papan liner kraft ndhuwur putih / Kertas ndhuwur putih / Papan liner ndhuwur putih Bahan 100% Pulp daur ulang Ukuran> 600mm ukuran gulungan. Lan ukuran khusus Bobot 110g, 125g, 140g, 170g, 180g, 200g, 220g, 235g Packing In roll, sheet, PE Film kebungkus Beban qty 15-17 ton per 20GP; 25-26 ton per 40GP Sample A4 Sample gratis lan conto ukuran khusus Detail Top Kemasan Putih Top Kertas Ing gulung Ing sheet palet Ing ream dibungkus Kertas kraft, film PE ...
  • HIGH BULK FBB/GC1/GC2/HIGH BULK COATED BOARD

    FBB / GC1 / GC2 / BOOL COATED BULK TINGGI

    Info Info Produk Papan Plastik Fold Massal Tinggi / Bahan FBB GC2 Akeh 100% pulp kayu prawan Ukuran 889 * 1194,787 * 1092,640 * 900,700 * 1000 utawa jembaré> 600mm kanthi ukuran gulungan. Lan ukuran khusus 200gsm Bobot, 215gsm, 235gsm, 250gsm, 270gsm, 300gsm, 325gsm, 350gsm Keputihan 85% -90% Packing In roll, Ing sheet palet, Ing ream kebungkus Beban qty 14-16 ton saben 20GP; 25 ton per 40GP Sampel A4 Sample gratis lan ukuran sampel sampel Duplex Board Putih Bali Rincian Kemasan Ing ...
  • CARBONLESS PAPER/NCR PAPER/AUTOCOPY PAPER

    PAPER KARBONLES / PAPER NCR / PAPER OTOMATIS

    Info Dhasar Produk 50G Kertas NCR / Lembar Kertas NCR / Kertas Kertas NCR / Kertas Autokopi Warna Putih, Pnk, Biru, Kuning, Bahan Hijau 100% Pulp Kayu Virgin / Campuran Pulp Campuran Berat 40gsm-80gsm Paket Transportasi dalam lembar / Ukuran Reel 610 * 860mm, 700 * 1000mm, 700mm, 880mm, 889mm ing rol. Lan ukuran khusus Gunakake logo Kustomisasi Kertas Kantor (Pesenan Min: 500 Ton Metrik); Kemasan khusus (Jumlah Pesanan: 500 Ton Metrik) Rincian Kemasan 1. Gulungan: Film BOPP dibungkus ing stron ...
  • KRAFT LINER/KRAFT LINER PAPER/KRAFT LINER BOARD

    KRAFT LINER / KRAFT LINER PAPER / KRAFT LINER BOARD

    Info Dasar Produk Papan Kraft Liner / Kertas / Kertas Kraft Dilapisi Warna Coklat Jembar> 600mm kanthi ukuran gulungan. Lan ukuran khusus Bobot 110g, 120g, 140g, 150g, 160g, 170g, 190g, 200g, 250g, 280g, 300g Packing In roll Load qty 15-17 ton per 20GP; 25-26 ton per 40GP Sample A4 Sample gratis lan conto ukuran sampel Kraft Liner Board Detail Kemasan Reels: Film BOPP dibungkus ing palet kayu sing kuwat, utawa miturut syarat utawa aplikasi Kothak Aplikasi Aplikasi ...
  • BROWN KRAFT PAPER/KRAFT BOARD

    PAPER KRAFT BROWN / KRAFT BOARD

    Info Dasar Bahan Kertas Kraft Produk 100% Pulsa daur ulang Ukuran jembar> 600mm kanthi ukuran gulungan. Lan ukuran khusus Bobot 70-200gsm Packing In roll Load qty 15-17 ton per 20GP; 25-26 ton per 40GP Sampel A4 Sampel gratis lan conto ukuran sampel Rincian Kemasan Gulungan: Film BOPP dibungkus ing palet kayu sing kuwat, utawa miturut kebutuhan klien Aplikasi Pembungkus Hadiah, Amplop Tas Tangan, lsp. Napa milih kita • Balesan cepet kanggo sampeyan ...
  • C1S IVORY BOARD/FBB/FOLDING BOX BOARD

    C1S IVORY BOARD / FBB / FOLDING BOX BOARD

    Jeneng Info Dhasar Kertas FBB / Papan Kertas / Papan Kertas / Papan C1S / Papan Kemasan / Papan Putih / Kertas Foldcote / Papan Gading / C1S FBB Papan Pelapisan Warna Putih Putih Papan 90% Bahan 100% Dasar Pulp Virgin Berat 170g, 190g, 200g, Jumlah Pesanan: 210g, 230g, 250g, 270g, 300g, 350g, 400g Pesenan: 500 Ton Metrik) C1S Gading ...
  • LIQUID PACKAGING BOARD/LPB/BEVERAGE PAPER

    LEMBAR PENGEMASAN CECAIR / LPB / PAPER MINUMAN

    Info Dasar Papan Kemasan Cair Produk / Kertas / Papan // Bahan Kertas Susu Kotak 100% pulp kayu berkualitas Tinggi Ukuran 889 * 1194.787 * 1092.880 * 730.700 * 1000 utawa jembaré> 600mm kanthi ukuran gulungan. Lan ukuran khusus Bobot 190g-335g Keputihan PS: 81.0% Packing In roll Load qty 13-15 Ton per 20GP; 25 Ton Saben 40GP Sampel A4 Sampel gratis lan ukuran sampel sampel Kemasan Cair Plastik Rincian Kemasan Gulungan: Film BOPP dibungkus ing palet kayu sing kuwat, utawa ...
  • C1S/C2S ART PAPER/COATED ART PAPER/COUCHE PAPER

    PAPER ART C1S / C2S / PAPER ART COATED / PAPER COUCHE

    Info Dhasar Jeneng Kertas Seni C2S / Kertas Seni Glossy / Kertas Seni Matt // Kertas Dilapisi / Kertas Glossy / Kertas Seni / Kertas Dilapisi / Kertas Kertas Kertas Dilapisi Warna Kertas Putih Dilapisi Padhang Kertas 90-95% Bahan 100% Dasar Pulp Virgin Berat 80gsm, Minimal : 50 ...
  • LIGHT WEIGHT COATED PAPER/LWC PAPER

    PAPER BERAT BATUS CAMPUR / PAPER LWC

    Info Dasar Kertas Dilapisi Ringan Produk / Kertas LWC / Bahan kertas dilapisi 100% pulp kayu berkualitas Tinggi Ukuran 889 * 1194.787 * 1092.880 * 730.700 * 1000 utawa jembaré> 600mm kanthi ukuran gulungan. Lan ukuran khusus Bobot 48gsm, 54gsm, 58gsm, 60gsm, 64gsm, 70gsm, 80gsm Brightness 85% Packing In roll utawa Ing sheet palet utawa Ing ream kebungkus Load qty 18-20 ton per 20GP; 25 ton per 40GP Sample A4 Sample gratis lan ukuran sampel sampel LWC Kertas Detail Kemasan Ing gulung Ing sheet palet Ing ream ...
  • C2S ART BOARD/HIGH BULK C2S ART BOARD

    LEMBAR SENI C2S / LEMBAR SENI C2S ART BOARD

    Info Dhasar Dhasar Papan Kertas / Papan Dilapisi / Papan Seni Akeh / Dhuwur Papan Bulk / Papan Plutisan Akeh Warna Dhuwur Papan Pelapisan Putih Berat Badan 180gsm-400gsm Paket Transportasi ing sheet / Ukuran Reel > 600mm ukuran rol utawa ukuran sampeyan Gunakake Kertas Cetak Kustomisasi logo Khusus (Pesenan Min: 500 Ton Metrik); Kemasan khusus (Jumlah Pesanan: 500 Ton Metrik) Rincian Kemasan 1. Gulungan: Film BOPP dibungkus ing palet kayu sing kuwat, utawa miturut ...

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita