Sugeng rawuh ing situs web!
banner

Kertas Karbon / Kertas NCR

  • NCR/PAPER/CB PAPER/CFB PAPER/CF PAPER/NCR PRINTING PAPER

    Kertas NCR / PAPER / CB PAPER / CFB PAPER / CF PAPER / NCR PRINTING PAPER

    Info Dhasar Produk 50G Kertas NCR / Lembar Kertas NCR / Kertas Kertas NCR / Kertas Autokopi Warna Putih, Pnk, Biru, Kuning, Bahan Hijau 100% Pulp Kayu Virgin / Campuran Pulp Campuran Berat 40gsm-80gsm Paket Transportasi dalam lembar / Ukuran Reel 610 * 860mm, 700 * 1000mm, 700mm, 880mm, 889mm ing rol. Lan ukuran khusus Gunakake logo Kustomisasi Kertas Kantor (Pesenan Min: 500 Ton Metrik); Kemasan khusus (Pesanan Min: Pesanan: 500 Ton Metrik) Rincian Kemasan 1. R ...

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita