Sugeng rawuh ing situs web!
banner

FBB / GC1 / GC2 / BOOL COATED BULK TINGGI

Katrangan singkat:


  • Nomer Model: FBB Akeh Akeh
  • Bahan: Pulp Kayu 100%
  • Jeneng: Kertas Emas
  • Sertifikasi: SGS, ISO, FSC lsp
  • Lokasi asal: Cina
  • Packing: Paket gulung, sheet lan ream
  • Ketentuan Pembayaran: L / C, T / T, Western Union, Paypal, Dhuwit Gram
  • Wektu Pangiriman: 15-30 dina
  • Kapasitas produksi: 40000 ton saben wulan
  • Detail Produk

    Tag Produk

    Info Dhasar

    Produk Papan Kothak Lipat Akeh / FBB GC2 Akeh Akeh
    Materi 100% pulp kayu prawan
    Ukurane 889 * 1194,787 * 1092,640 * 900,700 * 1000 utawa jembaré> 600mm kanthi ukuran gulungan. Lan ukuran khusus
    Bobot 200gsm, 215gsm, 235gsm, 250gsm, 270gsm, 300gsm, 325gsm, 350gsm
    Keputihan 85% -90%
    Pengepakan Ing gulung, Ing sheet palet, Ing ream dibungkus
    Muat qty 14-16 ton saben 20GP; 25 ton saben 40GP
    Conto Sampel ukuran A4 Sampel gratis lan khusus   

    Rincian Kemasan Bali Duplex Papan Putih

    Ing muter

    Ing sheet palet

    Ing ream kebungkus

    Bungkus kertas kraft, film PE sing dibungkus, pelindung 4 sudhut, baled ing palet kayu sing kuwat

    Lamaran

    Kothak konsumen, sampul Buku, tag barang, kertu undhangan, kothak obat, Hangtag, kothak kosmetik lan kemasan liyane sing diajukake

    Napa milih kita

    • Balesan cepet kanggo intraday panjaluk sampeyan. Ora tundha.

    • Sikap cepet lan kauntungan kanggo ngatasi masalah. Ora tundha.

    • Pemasok kertas sing apik banget lan misuwur ing China

    • Kualitas materi sing apik & rega sing cukup kompetitif

    Lokakarya

    3
    4
    1
    2
    4
    3
    2
    1

    Tanya Jawab

    1. pabrik pundi?

    Kita pabrik sing dununge ing provinsi Shandong.

    2. Apa lini bisnis sampeyan?

    Kita khusus ing kertas kantor, nyetak & kertas paket.

    3. Kepiye babagan wektu pangiriman?

    Simpenan: udakara seminggu

    Pesenan normal: 15-30 dina

    4. Apa istilah pembayaran?

    T / T, L / C lan istilah pembayaran liyane

    5. Apa aku bisa ngunjungi pabrik sampeyan?

    Mesthi. Sugeng rawuh kapan wae. Kita bakal njupuk sampeyan saka stasiun.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk

    Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita