Sugeng rawuh ing situs web!
banner

Papan Liner Kraft

  • KRAFT LINER/KRAFT LINER PAPER/KRAFT LINER BOARD

    KRAFT LINER / KRAFT LINER PAPER / KRAFT LINER BOARD

    Info Dasar Produk Papan Kraft Liner / Kertas / Kertas Kraft Dilapisi Warna Coklat Jembar> 600mm kanthi ukuran gulungan. Lan ukuran khusus Bobot 110g, 120g, 140g, 150g, 160g, 170g, 190g, 200g, 250g, 280g, 300g Packing In roll Load qty 15-17 ton per 20GP; 25-26 ton per 40GP Sample A4 Sample gratis lan conto ukuran sampel Kraft Liner Board Detail Kemasan Reels: Film BOPP dibungkus ing palet kayu sing kuwat, utawa miturut syarat utawa aplikasi Kothak Aplikasi Aplikasi ...

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita