Sugeng rawuh ing situs web!
banner

Kertas Kraft

  • BROWN KRAFT PAPER/KRAFT BOARD

    PAPER KRAFT BROWN / KRAFT BOARD

    Info Dasar Bahan Kertas Kraft Produk 100% Pulsa daur ulang Ukuran jembar> 600mm kanthi ukuran gulungan. Lan ukuran khusus Bobot 70-200gsm Packing In roll Load qty 15-17 ton per 20GP; 25-26 ton per 40GP Sampel A4 Sampel gratis lan conto ukuran sampel Rincian Kemasan Gulungan: Film BOPP dibungkus ing palet kayu sing kuwat, utawa miturut kebutuhan klien Aplikasi Pembungkus Hadiah, Amplop Tas Tangan, lsp. Napa milih kita • Balesan cepet kanggo sampeyan ...

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita